stickKnit

23.9.2019

Innehåller reklam för eget företag

Jag har njutit av att sitta i mitt arbetsrum och sy, fort går flera timmar. Det senaste jag arbetat på är projektväskor/-påsar för ex ett handarbete. Alla mina stickningar är i var sin påse, mycket snyggare (om jag får säga det själv) än att ha dem i plastpåsar.

Än så länge har jag inget lämpligt ställe hemma att ta produktfoton så jag brukar köra till Källviken. Där är fint ljust plus att det finns ett stadigt stenbord med en stenbänk jag kan arrangera grejerna...

15.9.2019

Igår passade jag på att gå naturstigen på Tulludden i Hangö. Det blåste hårt men var mycket skönt. Jag hade min islandströja på mig och den var perfekt, lagom varm och bekväm. Jag avvek i klädseln från alla andra som gick samma rutt, de andra hade all världens tekniska kläder, lager på lager och andra finheter. Men jag vidhåller; ull är bäst!

1.9.2019

September började i strålande solsken vid växtgrytorna. Och resultatet blev lika strålande som vädret. Ovanligt kraftiga färger för att vara höst. Vad det beror på är svårt att säga men väder och vind påverkar växterna, varifrån de är tagna och i vilken fas månen är (ha, ha, inte riktigt ändå). Man får aldrig samma resultat trots att man skulle göra exakt lika varje gång. Det är det bästa med växtfärgning!

I år använde vi ganska mycket torkade svampar ("blandade röda" vilket betyder olika olika s...

Please reload

Arkiv
Please reload

Instagram