top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

I väntan på något trevligt

Senaste sommar sådde jag luktärter på min balkong och resultatet blev bättre än jag förväntade mig (jag hade inte så höga förväntningar). Jag tyckte om att plocka små buketter och sätta i en liten vas.

Jag vill inte så på förhand för då har jag mylla överallt och det är ändå för lite sol inne hos mig. Men så läste jag Cecilia Wingårs tips på att så luktärter och det lät behändigt. Efter luktärterna är någon centimeter höga, sätt ut dem! Perfekt. Nu har jag 4 halva mjölkartonger med både långa och korta luktärter.

Dessutom planterade jag om min taniga pelargon och palettblad. Jag är glad att de lyckats överleva min hårdhänta hantering under vintern. Nu ska de få lite mera kärlek och omtanke.31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page