top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Ut på tur

Uppdaterat: 29 apr.

Jag är på minisemester på Åland. Jag var ju i oktober också så det är en favorit i repris men jag bor inte på samma ställe. Nu är jag inhyst i en stuga på Svinö. Häftig utsikt är det men kallt. Tur har jag en kamin jag eldar i men ändå sov jag med två täcken, en sjal och yllesockor. Jag gillar ju när det är svalt så det gör ingenting. Det finns ju kläder.

Idag var jag till Nåtö naturreservat som är en löväng, alltså djur betar där och så samlar man löv till vinterfoder. Otrolig natur, blåsippor i mängder och vårlöken var på väg. Senare kommer bl.a. olika orkidéer. Fåglarna sjöng och det var skönt och en avslappnade promenad. Om en vecka eller två ser det helt annorlunda ut när trädens löv börjar spricka ut och det blir ännu grönare.

På kvällen körde jag till Kastelholms slott. Det öppnar 2.5.2024 så allt var stängt men jag kunde promenera runt slottet. Imponerande!


Utsikt vid stuganNåtö naturreservat


Kastelholms slott

Ett par fisktärnor som friar.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page