top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Året som gått del 1

För ett år sedan kunde väl ingen begripa vilket år det skulle bli. Ett nedstängt, stilla och ganska isolerat år. Trots det besvärliga med munskydd, avstånd och få sociala kontakter, förde året ändå med sig det goda för mig personligen att jag har haft tid att tänka (ibland lite väl mycket tid) och jag börjar veta vad jag verkligen vill i livet. Det är hög tid men det hör väl till min ålder. Att vara 50 + år är en vändpunkt i livet på det sättet att åtminstone jag ar fattat att jag inte är ung längre och mitt liv är begränsat. Jag kan inte vänta hur länge som helst.

Nog om detta, mina framtida planer får ni läsa om efter nyåret. Istället kommer en bildkavalkad från första halvan av år 2020. Ingen snö, inga människor, inga resor, bara promenader i närmiljön.


31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page