top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Semesterminnen


Jag har varit på jobb en vecka och semestern är ett minne blott. Men ganska trevligt minne. En resa, två 50 års kalas, växtfärgning och några utflykter. Efteråt tycker jag att jag kunde"ha gjort mera" (som vaddå???) men jag antar att jag behövde en tid då jag inte gjorde så mycket, ha tråkigt, för att få lusten tillbaka att göra igen det jag tycker om. Man hinner inte ha tråkigt så mycket nuförtiden, det (känner jag) ska presteras hela tiden.

Många har klagat på sommarvädret men jag tycker det varit helt bra. Jag gillar inte hetta, jag blir bara trött och orkar inte med någonting alls. Så det har varit alldeles lagom varmt för mig.

Här kommer några semesterminnen, bilder jag kan återkomma till när det är mörkt och ruskigt i höst. En påminnelse om att det blir nog sommar igen.


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page