top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Garnhimmeln!


Igår var jag till affären Karnaluks i Tallinn, Estland. Det är himmeln för alla garnälskare och handarbetsgalningar. En galet stor butik med oändliga hyllmeter garn, sidenband, snedlist, spetsar, broderitrådar, tyg, pärlor, ... Dessutom finns allt tillbehör man kan tänka sig som stickor, nålar, stickmarkörer, tillskärare, garnvindor, ... Och till ett billigt pris.

Jag blir alldeles matt bara jag tänker på det. Jag köpte mest tillbehör men nog 2 kg garn som jag ska färga och det kommer till webshopen så småningom.

Det blev inga foton därifrån för jag ville inte ha kameran som extra tyngd eftersom vi skulle vara några timmar i Tallinn utan bil.

För den som inte har möjlighet att besöka Karnaluks kan handla via nätet. Jag har ännu inte beställd själv därifrån ännu men det lär gå riktigt bra och smidigt.


73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page