top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Ingenting lyckas


Varför är det så att vissa dagar fungerar ingenting? Allting misslyckas. Som i kväll, jag har stickat (på maskin) disktrasor av linne som jag ska sälja på julmarknaden Jag har inte lyckats med en enda. Det går på nerverna. Och humöret. Jag tror att jag inte klarar någonting, vilket inte är sant.

Kanske det beror på att vi hade samarbetsförhandlingar på jobbet idag. Inte för att jag direkt behöver vara rädd att förlora jobbet, men nya arbetsuppgifter kommer jag att få. Och inte för det behöver vara något negativt heller men stora förändringar är tunga. I synnerhet som förändringar på min arbetsplats har blivit kroniska, det har inte varit någon andningspaus på flera år och det sliter.

Jag behöver semester och det kommer jag att ha om någon vecka. Så jag ska resa till Sverige några dagar. Det kommer att göra gott med lite omväxling.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page