top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Jag bor i ett lager


Det känns som om jag bor i ett lager, jag håller på att samla ihop allt jag ska sälja på Julmarknaden i Överby inkommande veckoslut. Jag har alla produkter tillverkade, det är "bara" prisättningen kvar vilket är ett överraskande stort arbete. Jag är nöjd över att jag en gång börjat i tid och inte stressar i sista stund.

Mina produkter kommer att vara växtfärgat garn, fotkräm, läppomada, disktrasor av lin och bambu, yllehalsdukar stickade av växtfärgat garn, berlocker av "havsslipat" glas och tre väskmodeller med eget tygtryck. Jag minns inte om jag kommer ihåg allt...

Det känns spännande och lite skrämmade inför veckoslutet. Får se hur produkterna blir emottagna. Tänk om jag inte säljer någonting! Men så illa ska det väl inte gå.


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page