top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Inget nytt jobb


Det blev inget nytt jobb, så nu är det bara att bita i det sura äpplet och fortsätta. Tur att mitt nuvarande jobb sina fördelar: jättebra arbetskamrater, jag får jobba 80 % åtminstone till sommaren och jag missar ingen semester i år. Det tröstade att mina arbetskamrater blev glada att jag blir kvar, fast de också förstod att jag var besviken.

Jag får försöka koncentrera mig desto mera på handarbete istället. Och satsa på företagande. Just nu är jag bara trött och har migrän, det har varit en bokstavligen pissvecka hittills. Förutom jobbet är det annat som inte varit roligt men det återkommer jag till en annan dag.

Jag anmälde mig igen i år (tredje gången) till en sommarkurs i stickning i Kuressaare på Ösel. Det ser jag definitivt fram emot! Jag tror jag lägger mig i ide fram tills dess.


29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page