top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Egna salvor


Jag ska berätta för den lokala Martaföreningen om hengjord kosmetika, eller närmare sagt salvor. Jag har tidigare gjort till julklapp fotsalva med bivax och olika oljor. I och med föredraget har jag provat göra olja med ringblommor (torkade ringblomsblad får dra i olja ett par veckor) och lavendel (torkade lavendelblommor drog i olja i 50 graders ugn några timmar). Det är roligt att experimentera för inga ämnen är farliga och inte är de speciellt dyra heller.

Bivax hittade jag på nätet, ryps- och andra oljor hittar man i mataffärer. Eterisk olja för doftens skull köpte jag i naturkostaffär.

Jag ska göra ett inlägg om olika salvor inom kort men tills dess hittar du mera information ex här


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page