top of page
  • Johanna Söderlund

Egna salvor


Jag ska berätta för den lokala Martaföreningen om hengjord kosmetika, eller närmare sagt salvor. Jag har tidigare gjort till julklapp fotsalva med bivax och olika oljor. I och med föredraget har jag provat göra olja med ringblommor (torkade ringblomsblad får dra i olja ett par veckor) och lavendel (torkade lavendelblommor drog i olja i 50 graders ugn några timmar). Det är roligt att experimentera för inga ämnen är farliga och inte är de speciellt dyra heller.

Bivax hittade jag på nätet, ryps- och andra oljor hittar man i mataffärer. Eterisk olja för doftens skull köpte jag i naturkostaffär.

Jag ska göra ett inlägg om olika salvor inom kort men tills dess hittar du mera information ex här


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page