top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Nytt jobb och nya rutiner


Nu har jag börjat mitt nya jobb och hoppas att livet återgår småningom till det "normala", och att jag kommer in i nya rutiner. Mina lediga fredagar är ett minne blott och jag jobbar normala veckor igen. Det stressar mig lite men det går säkert bra (varför skulle det inte gå?). Men vilken lyx jag hade som kunde få jobba 4 dagars veckor.

Jag fick mitt bokslut för senaste år; 14 verifikat och slutresultaten på minus:) Det är inte lätt med näringar. I år måste jag få lite mera inkomster men det tror jag nog ska gå. I påsk är jag med på påskmarknaden i Ekenäs och det ska bli skoj. Jag måste fixa lite produkter tills dess bara och det är inte många dagar kvar. Tiden rusar.


33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page