top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Kaos


Hemma hos mig är det en blandning av kreativt kaos, ren och skär oreda samt utrensning på gång av onödiga saker. Bilden nedan är från mitt sovrum men det ser ut ungefär så överallt. Om någon okänd typ hälsar på mig just nu tror de att jag har något allvarligt fel.

Jag försöker rensa. Igen. Jag vill komma till det att jag har bara de grejer jag behöver och minnen som är viktiga för mig. Lite inspireras jag av http://minimalisterna.se/ i Sverige trots att jag kan tycka att de går snäppet för långt. Men de visar ändå hur lite man behöver. Jag har kommit ganska långt med mina kläder men jag kan nog ännu avstå. Mina tyger har jag gallrat hårt i, garner har jag också sålt eller gett bort (men jag har så det blir över trots det). Kärlen har också minskat. Jag tar det i omgångar och inte allt på en gång. Det blir nog bra ännu.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page