top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

En lyckad dag


Det gör så gott att få gäster som är intresserade av hemstaden. Som idag när några jag träffade några kvinnor som gått på samma stickkurs i Kuresaare i somras. De ville komma till Ekenäs och hälsa på. Vi promenerade i Gamla stan och jag såg helt nya vinklar på hus och gårdar jag aldrig sett förut. Efter en god lunch på Knipan körde vi vidare till Fiskars där jag beställt en guidad tur hos olika hantverkare. Guiden (jag beställt via fiskarsvillage.fi) hade bemödat sig oom att anpassa turen efter oss och det var väl värt pengarna. Det var väldigt intressant och roligt och trots att jag varit många gånger i Fiskars lärde jag mig mycket nytt.

Efter en kopp kaffe och örfil (alltså kanelbulle) kördes gästerna till tåget. Jag tror vi var alla lika nöjda med dagen. Dessutom hölls vädret i styr trots hotande mörka moln. (Bilderna är från i fjol.)


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page