top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Älsklingsväder


En rejäl storm tycker jag om, när havet kokar och regnet piskar i ansiktet. Sådant väder var det igår och jag satte mig i bilen och körde till Hangö. Där stod jag vid Fyra Vindarnas hus och lät vinden blåsa genom kroppen och jag kände energin återvända. Jag kunde ha varit där i timmar! Men jag saknade kitesurfarna, de var inte vid Tulluddens strand heller. Jag åkte vidare till Vedagrundet i Täktom och där var några. En av surfarna kom och pratade med mig när hon såg att jag fotograferade. Hon berättade att en surfare försökte göra finländskt rekord i höjd med kitesegel. Han hade kommit upp till 16 (sexton!!) meter. Helt otroligt. Jag kom mig inte för att fotografera när han flög, jag bara glodde och förundrades.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page