top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Garnresa till Tallinn


I måndags åkte jag med Marthorna till Karlaluks i Tallin. Dit har jag varit förr, himmelriket för en handarbetsgalning. Jag glömmer bort att fotografera i butiken, jag bara går omkring och klämmer på tyger, garner, snedlister, pärlor, saxar, stickmaskinsdelar, band, spetsar, .... Det enda jag kanske saknar är tröjgarner som innehåller något annat än akryl. Akryl verkar vara pop i Estland men det är absolut INTE min favorit. Det är elektriskt, plastigt, kallt och på allt sätt besvärligt.

Jag kom hem med band (till nyckelband), filt med lin (till kastrullunderlägg), bambugarn (till disktrasor/köksdukar), tyg (till bivaxdukar) och lite annat smått. Nästa gång ska jag vara längre i Tallinn och försöka ta mig till linnetygsbutik också. Det finns ett bra utbud på hantverks/handarbetsmaterial i den staden, den lönar sig ett besök.


83 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

bottom of page