top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Dagen efter

Jag är lite dagen efter idag och det passar med vädret som är lite regnigt och dimmigt. Det var ju Hantverksdagen igår som Åbo-Marthorna ordnade. Utmärkt ordnat med fint besök av Erika Åberg. Dessutom fick jag bra sålt och många positiva ord om mitt hantverk. Men som sagt, idag är jag dagen efter, utpumpad och lite tom. Full av intryck och inspiration samtidigt som jag är full av tvivel och funderingar. Det brukar lägga sig till ro efter ett par dagar när jag fått smälta allt.

Erika Åberg är mycket bra på att inspirera och gör det genom att visa sina egna stickningar och berätta om dem. Hon hade också skapat ett inspirationsbord och av det tog jag det enda fotot på hela dagen. Så vackert! Jag ville peta på allt och låta mig försjunka i kreativiteten. Hon höll en tre timmars workshop som jag deltog i och därifrån fick jag många tips, bl.a. hur jag ska göra min knappkant på min fisktröja som börjar bli klar.

Idag har jag bara stickat på "enkla" saker att jag inte behöver koncentrera mig utan låta tankarna rulla på fram och tillbaka som gårdagens sjögång. Ganska behagligt.


116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page