top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Det positiva och negativa

Eftersom jag legat hemma med en förkylning har jag haft tid att fundera över undantagstillståndet som råder. Trots att hela situationen känns overklig så är det inte enbart negativt. Förstås har jag medlidande med de som blir allvarligt sjuka, företagare som blir utan inkomst och alla de barn som från tidigare inte haft bra hemförhållanden. Men ur en högst personlig synvinkel och bara jag hålls frisk så:

- hinner jag förhoppningsvis varva ner, jag har haft lite väl mycket program senaste tiden.

- hinner jag göra det jag mest tycker om, att handarbeta. Också lite nya grejer jag funderat på.

- finns det ingen ursäkt att låta bli att rensa och städa i garderoben. Köksskåpen borde också få sig en omgång.

- har jag heller ingen ursäkt att inte läsa, det har jag inte gjort på lääääänge.

Jag har inte bråttom någonstans. Jag ska försöka ta tiden tillvara, skapa något slags struktur på dagarna.

Det gäller att gilla läget, ta det lugnt och tvätt händerna.


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page