top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Komebukuro på mitt sätt

Reklam för egen verksamhet!


Under våren och sommaren har jag sytt några projektväskor som är inspirerade av den japanska komebukuron. Komebukuron är ursprungligen en väska japanerna använde för att bära ris som skulle offras i templen. Jag tänker mig att man kan ex förvara sin stickning i den. Lagom stor för en sjal eller tröja.

De var väldigt roliga att sy för jag lät fantasin flöda, ingen väska är den andra lik och kommer inte att bli det heller. Jag använde tyger jag hade hemma eller köpt på loppis. Perfekt projekt för resttyger som jag har en hel del av.

Hoppas ni gillar dem! Och blev du intresserad, kolla min webshop.43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Comments


bottom of page