top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Planera tiden

Ju äldre man blir destu snabbare går tiden brukar man säga. Det kan hända, men kanske tiden går fort när det händer mycket och man borde få mycket gjort. Just nu har jag för lite tid till det jag vill göra. Eller rättare sagt, jag borde prioritera det jag vill göra bättre så räcker tiden säkert bättre till. Just nu går det för mycket tid att spela idiotiska spel på datorn!

Jag hittade boken Lises planering : kreativ ordning för ett härligare liv av Lise Hellström. Den gav mig många aha-upplevelser och konkreta förslag på hur jag kan bättre planera tiden. Jag har till och med börjat med en Bullet Journal vilket jag gillar skarpt till min stora förvåning. Jag har bättre kontroll över vad jag ska göra, jag behöver inte vara stressad över att jag ska glömma bort, jag har helt enkelt mera kontroll. Redan det har hjälpt mig.

Jag är en person som kan jobba intensivt med något en stund eller några timmar eller dagar, det beror på. Sedan måste jag ha paus, vila hjärnan, göra ingenting. Ur ingenting/tomrummet kommer kreativiteten. Det jag hoppas att att via bättre prioritering av det som ska göras och det jag vill göra ger mig mera tomrum och mera kreativitet.17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page