top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Sommarutmaningen

Min sommarutmaning, att läsa böckerna jag fick som läsförslag från biblioteket, går lite långsamt. Men två böcker har jag kommit igenom, den ena har jag lyssnat på och den andra har jag läst.


Fia och andra noveller av Malin Slotte

En novellsamling om "vanliga" människor och allas våra funderingar och pinsamheter och liv. Jag tyckte om boken, lämpligt att läsa på kvällarna innan jag somnade. Malins förmåga att att se och beskriva människor som vi är, tycker jag om. Mycket läsvärd!
Sista säkra av Lisa Christensen

Jag lyssnade på denna bok. Problemet när jag lyssnar är att jag ibland kan börja tänka på annat och då missar jag en del. Men denhär boken fångade mig ganska snabbt. Den handlade om en kvinna som var i ett av World Trade Center tornen 9/11, om förväxlade identiteter och sökande av en familj. Rekommenderar!

Med andra ord, de böcker jag hittills kommit igenom i listan har varit bra. Min lästakt är extremt långsam just nu, all min tid går åt till ett maniskt stickande. Listan ska jag komma igenom men sommaren räcker inte till, jag får läsa under hösten också.11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Commentaires


bottom of page