top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Vandra och fotografera - ett inspirationsveckoslut

Jag har saknat inspiration att fotografera så till den grad att jag knappt har fotograferat den senaste tiden. Av en slump hittade jag en kurs som Västra Nylands folkhögskola ordnade, Vandra och fotografera. Perfekt tänkte jag, motion och fotografering på samma gång. Men det jag lärde mig under veckoslutet var, att om jag ska få inspiration att fotografera, måste jag stanna upp och just där hittar jag inspirationen. Jag hittar den inte om jag flänger runt i skogen. Alltså, i fortsättningen när jag rör mig i naturen, ska jag fotografera i första hand. Jag får nog motion genom att böja knäna, lägga mig på bryggor, titta upp i himlen, sträcka på mig, ströva omkring i långsam takt, allt för att hitta nya vinklar för nya bilder.


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ut på tur

Comments


bottom of page