top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Kundarbete


Studierna till textilartesan håller går mot slutet, endast en period kvar och sedan är jag klar. Jag sörjer alldeles förskräckligt att det tar slut, allt har varit så roligt! Vad ska jag sedan göra? Jag får lite på att det löser sig.

En av kurserna heter kundinriktad tillverkning, ett invecklat namn för ett kundarbete. Jag vävde en pläd i gåsöga-mönster (korskypert) med grå ränning och naturvitt inslag. Jag blev ganska nöjd och kunden blev nöjd så vad kan vara bättre än det. Kanske jag väver liknande pläder i framtiden till försäljning.

Jag dokumenterade pläden vid Källviken, och medan jag stod där kom det tre tranplogar varav jag såg två och hörde en. Det blir vår i alla fall!


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page