top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Ledighet


Oj vad det gjorde gott med några extra dagar ledigt. Jag har SOVIT, varit på skolan och arbetat, suttit på balkongen och annat trevligt. Det är högsommarvärme och lite stressad blir jag nog av det, jag tänker hela tiden om detta är sommaren, tänk om det inte blir mera än dethär. SUCK! Då blir det inte då och inte kan jag göra något åt det.

Jag njuter av att vara på skolan och syssla och jag saknar det redan våldsamt mycket, jag blir färdig artesan om två veckor och ska "klara mig på egen hand" efter det. Det känns som om jag hittat hem och det är så synd att jag inte kommer att kunna försörja mig på hantverk helt och hållet, ingen vill betala för arbetsinsatsen hantverket kräver. Jag måste hitta en lösning på detta. Jag är bara så otålig, för det mesta brukar allt hitta sin läsning bara jag ger det lite tid.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page