top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

I huvudet


Oktober har varit intensiv och jag har haft lite för mycket program. Jag behöver mycket luft i min tid och tycker inte om när jag inte hinner tänka efter. Kroppen hinner inte heller med. Men nu kanske det lugnar sig och jag kan bättre styra mitt liv igen. Jag har varit och är trött. Mörkret tar på.

Det är så mycket jag vill; blogga, hitta på nya produkter, tillverka dem, sy kläder, sticka, fotografera. Och så borde jag ta han om min kropp lite bättre. Och inte skjuta upp saker (som att lämna tillbaka bibliotekets böcker!!) utan göra dem genast för att minska stressen.

Men nu ska jag inte skjuta upp att sätta mig i soffan och sticka. Imorgon går jag till skolan och väver en stund, det gör gott åt min själ.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page