top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Stickweekend


Så rusar tiden iväg och oktober är nästan slut och jag har försummat bloggen kolossalt. En del av tiden och energin har gått åt att ordna en stickweekend i Marthornas regi på lägergården Ramsdal i Ekenäs. Det var trevligt och jag lärde ut nätpatent (våffelstickning) och det var god mat men tunna madrasser i sängarna. När söndagens program var slut var jag helt slut i huvudet och orkade knappt tänka.

Men ändå, att träffa okända människor kring gemensamt intresse är skoj. Det ordnas en del stickläger i svenskfinland. Åbolands marthor hade i Labbnäs i Kimito i början av oktober och i Österbotten ordnas det i Pörkenäs (fast de emigrerar till Labbnäs på vårens läger).

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page