top of page
  • Skribentens bildJohanna Söderlund

Julprojekt


Den här julen var en mycket långsam en men i positiv mening. Jag har knarkat Netflix-serier och stickat tills det knarsade i handlederna men det gjorde mig gott. Projektet var en schal designad av Stephen West som har många spännande mönster. Flera på stickcafét jag går på stickade den i höstas och som vanligt är det alltid lika roligt att se hur ett och samma mönster kan bli så olika beroende på personen som stickar.

Min blev i det mjukaste och tunnaste kidmohairgarnet jag har sparat i en speciell ask, min skattkista. Jag använde bara påbörjade nystan så ibland skarvade jag lite med en annan nyans men det ger lite extra karaktär till schalen. Nöjd blev jag och den var verkligen rolig att sticka. Väl värd att prova. Mönstret heter Vertices Unite och du hittar det bl.a. på Ravelry här.

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page